Lirik Lagu FDJ Emily Young - Rembulan (Reggae Version)

Lirik Lagu FDJ Emily Young - Rembulan (Reggae Version) - Yuk dukung musisi dunia dan musisi tanah air kita dengan membeli kaset vcd mereka atau membeli lagunya secara digital (jika tersedia) melalui website penjualan lagu seperti iTunes, Spotify, Deezer dan media pembelian lagu online lainnya.


Lirik Lagu FDJ Emily Young - Rembulan (Reggae Version)



Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan bisa nglalekke
Yekti kangmas ora ana liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Reff
Hawa ning jero batin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

0 Response to "Lirik Lagu FDJ Emily Young - Rembulan (Reggae Version)"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel